ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Διαβάστε τι είπε για εμάς εδώ


ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΙΣ

Το να προλαμβάνεις είναι το παν. Παντού. Αλλά κυρίως στην υγεία. Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι το κάνεις σωστά. Γι΄ αυτό και ήταν μεγάλη τύχη η γνωριμία μου με τον Ξενοφώντα Γαβριηλίδη, πριν από 25 και βάλε χρόνια…
Το να μπεις στη διαδικασία να κάνεις προληπτικές εξετάσεις για την υγεία σου,δεν είναι εύκολο για όλους. Η αμέλεια,η ανησυχία και τα τελευταία χρόνια και οι οικονομικές δυσκολίες μας “απωθούν” συχνά από το να κάνουμε τα αυτονόητα. Ο “δικός μας” ο ιατρός αυτά μας τα ΄χει λύσει. Η αμέλεια δεν επιτρέπεται,η ανησυχία πάντα ξεπερνιέται με χιούμορ και οι οικονομικές δυσκολίες δεν υπάρχουν. Με λίγα λόγια ο Ξενοφώντας Γαβριηλίδης έχει κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα που μπορεί να κερδίσει ένας ιατρός: την εμπιστοσύνη των ασθενών του, που στην πλειοψηφία τους γίνονται και φίλοι του.

ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣ

Είναι ο άνθρωπος που πάνω από 15 χρόνια μου ρουφάει το αίμα στην κυριολεξία αλλά τι να κάνω χωρίς τον Φώντα δεν μπορώ, έχει γίνει μέρος της ζωής μου αλλά πρωτίστως της υγείας μου.


ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Είναι ένας ιατρός που εμπιστεύομαι και σαν άνθρωπος αλλά και σαν αθλητής και για εμένα αλλά και για την οικογένεια μου και έχει σταθεί δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια της γνωριμίας μας.

Iwanna Vidali

Γιατρέ μου καλησπέρα δεν φανταζόμουν ότι στο σαλόνι του ιατρείου σας που κάθομαι κάθε φορά που έρχομαι για εξετάσεις κάθονται και δημόσια πρόσωπα.Το είδα στο happy day και εντυπωσιάστηκα θετικά. Αν δεν το έχετε δει μια happy day έκπληξη για όλους εμάς που σας γνωρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε.


Copyright 2017 Gavriilidislab.gr. All rights reserved.